top of page

Undervisningen starter igjen torsdag 28.8 kl. 1800

Sommerferien er snart over, og vi ønsker både nye og gamle medlemmer velkommen til en ny sesong med  undervisning og hygge i dojoen.

 

Første undervisningskveld er torsdag 28.8 kl. 1800 - 2000. Dørene åpner kl. 1730.

 

Påmelding her.

 

Velkommen!

Miniworkshop for kvinnelige riggere

søndag 1.6. kl 1430-1800

Vi inviterer til en spesiell miniworkshop denne gang, der vi ønsker å gi et tilbud eksklusivt for kvinnelige riggere.

 

Vi har allerede avholdt en slik workshop, og ble svært glade for de positive tilbakemeldingene vi fikk fra deltagerne da. Konseptet er ganske likt tidligere miniworkshops, der vi fokuserer på grunnleggende teknikker og bygger videre på disse.

 

Workshopen egner seg for både nybegynnere og mer erfarne. Undervisningsformen gir oss også mulighet for individuell oppfølging.

 

Målgruppe: Kun kvinnelige riggere. Begynner/ litt øvet/ viderekommende.

 

Pris: kr. 250.- pr. par. Påmelding her.

 

Dojoen åpner kl 1400.

 

Velkommen!

Shibari miniworkshop torsdag 15.5

Som et tilbud til de som ikke har anledning til å komme i dojoen for trening på ukentlig basis arrangerer vi fremover en serie miniworkshops. På hver workshop har vi et konkret fokus på teknikker som samlet sett gir mulighet for praktisk anvendelse, og som gir et godt grunnlag for videre trening. Treningen tilpasses nivået den enkelte er på.

 

Tema for torsdag 15.5: Vi gir evt. nybegynnere innføring i grunnprinsipper, sikkerhet og basisbindinger. For de mer erfarne repeterer vi Osada Ryu 2TK, og øver detaljer på 3TK før pause. Etter pause trener vi i fellesskap på en ny figur, før vi tilpasser undervisningen til hver enkelt. Vi avslutter med praktisk bruk av bindingene, med innlagt fokus på prinsipper vi har øvd i løpet av kvelden.

 

Målgruppe: Begynner/ litt øvet/ viderekommende

 

Pris: kr. 250.- pr. par. Påmelding her.

 

Dojoen åpner kl 1730.

 

Velkommen!

Shibari miniworkshop onsdag 30.4

Som et tilbud til de som ikke har anledning til å komme i dojoen for trening på ukentlig basis arrangerer vi fremover en serie miniworkshops. På hver workshop har vi et konkret fokus på teknikker som samlet sett gir mulighet for praktisk anvendelse, og som gir et godt grunnlag for videre trening. Treningen tilpasses nivået den enkelte er på.

 

Tema for trening onsdag 30.4: Vi gir nybegynnere innføring i grunnprinsipper, sikkerhet og basisbindinger, mens de mer erfarne fortsetter med de overkroppsbindinger de øver på (Osada Ryu 2TK/3TK m.m.) før pause. Etter pause fokuserer vi på bindinger fra hoften og ned, og her tilpasser vi undervisningen til hver enkelt, før vi avslutter med praktisk bruk av bindingene, med fokus på connection rigger/modell.

 

Målgruppe: Begynner/ litt øvet/ viderekommende

 

Pris: kr. 250.- pr. par.

 

Påmelding her

 

Dojoen åpner kl 1730.

 

Velkommen :-)

Intensive Shibari Weekend 25. - 27.4

Vi følger opp suksessen fra forrige weekendworkshop, og arrangerer denne gang Intensive Shibari Weekend.

 

Undervisningen vil omfatte en rekke teknikker og figurer, men først og fremst vil vi fokusere på samspillet mellom rigger og modell, og på gleden ved å praktisere shibari sammen. Vi gir et innblikk i en samling filosofier og hjelpemidler som løfter både repkunsten og forholdet rigger/modell opp på et nytt nivå.

 

Vi tilpasser undervisningen til nivået den enkelte er på, og kan garantere tett oppfølging og veiledning gjennom hele workshopen.

 

Målgruppa er de som er begynnere, eller har litt erfaring med shibari, men det er åpent for alle som er interesserte. For de som er helt ferske, eller ønsker å forberede seg litt, anbefaler vi også vår miniworkshop 10.4.

 

Det er en forutsetning at man kommer som rigger/modell-par, og det er ikke anledning til å bytte på rollene under kurset.

 

Timeplanen blir fredag 25.4 kl 1730-21, lørdag 26.4 11-18, med en times lunsjpause, og søndag 27.4 11-15.

 

Pris for workshopen blir kr. 2.000.- pr. par, og det inkluderer en enkel lunsj lørdag og søndag, og kaffe, te og frukt i pausene.

 

Påmelding til post@osloshibaridojo

 

Velkommen!

Shibari miniworkshop torsdag 10.4

Som et tilbud til de som ikke har anledning til å komme i dojoen for trening på ukentlig basis arrangerer vi fremover en serie miniworkshops. På hver workshop har vi et konkret fokus på teknikker som samlet sett gir mulighet for praktisk anvendelse, og som gir et godt grunnlag for videre trening.

 

Treningen tilpasses nivået den enkelte er på.Tema for trening torsdag 10.4: Overkroppsbindinger (Osada Ryu 2TK/3TK m.m.) før pause, hofte-, kne-, og ankelbindinger etter pause. Vi avslutter med ca 20 min praktisk bruk av bindingene, med fokus på connection rigger/modell.

 

Målgruppe: Begynner/ litt øvet/ viderekommende

 

Pris: kr. 250.- pr. par

 

Påmelding til post@osloshibaridojo.no

Åpen dojo fredag 7. mars fra kl 1900

Vi inviterer igjen til åpen dojo, denne gang på en fredag. Dørene åpner kl. 19, og vi holder åpent så lenge gjestene orker å binde :-)

 

Vi ønsker alle som er interesserte i å få vite mer om shibari hjertelig velkomne. Arrangementet er gratis, og det selges forfriskninger for en rimelig penge.

 

Det er gode muligheter for å prøve seg med rep for dem som ikke har noen erfaring, de som kan litt har mulighet for å praktisere det de kan og lære mer, og det blir garantert god stemning, og mye spennende og fin shibari å se på i løpet av kvelden.

 

Påmelding eller spørsmål her. Bruk subject "Åpen dojo", og husk fullt navn på alle påmeldte (både rigger og modell).

Basic Shibari Weekend 31.1. til 2.2.14

Helgen 31.1 til 2.2 holder vi Basic Shibari Weekend i dojoen, en workshop der vi underviser i teknikker og figurer som gir en trygg og spennende innføring og trening i shibari og kinbaku. Målgruppa er først og fremst de som har liten erfaring med shibari, men det er åpent for alle som er interesserte. Det er en forutsetning at man kommer som rigger/modell-par, og det er ikke anledning til å bytte på rollene under kurset.

 

Det vil bli ganske intense dager, med en god blanding av undervisning i fellesskap og individuell oppfølging. Vi kommer stort sett til å undervise i de samme teknikker som på ordinære treninger, men workshop-modellen tillater at vi også kan gå inn på andre aspekter ved flere av figurene.

 

Timeplanen blir fredag kl 17-21, lørdag 10-18, med en times lunsjpause, og søndag 10-16, også med innlagt lunsj. Lørdag kveld fra kl 20 arrangerer vi en sosial sammenkomst for deltagerne.

 

Pris for workshopen blir kr. 2.000.- pr. par, og det inkluderer lunsj lørdag og søndag, kaffe, te og frukt i pausene, og litt snacks, ost og kjeks lørdag kveld.

 

Det er få plasser igjen, så vær rask. Påmelding innen onsdag 15.1. kl. 2100.


 

Undervisningen starter igjen torsdag 16. januar

Vårsesongen i dojoen starter for fullt førstkommende torsdag kl. 1800 - 2000, og vi ønsker både nye og gamle shibariinteresserte velkomne.

 

Har dere ikke vært hos oss før så les under fanen "Undervisning" her før dere melder dere på, og send oss mail dersom det er noe dere lurer på.

 

Som vanlig ønsker vi påmelding innen tirsdag kl. 18 fra alle som ønsker å delta.

Åpen dojo lørdag 14.12. kl. 1830 - 2230

 

Vi åpner dojoen for alle lørdag 14.12, og byr på god stemning, gløgg, pepperkaker og røde rep. Vi feirer første høsten i dojoen, og ønsker alle som er interesserte i shibari hjertelig velkomne.

 

Det er gode muligheter for å prøve seg med rep for dem som ikke har noen erfaring, de som kan litt har mulighet for å lære mer, og det blir helt sikkert noe fin og spennende shibari å se på i løpet av kvelden. Rundt kl. 2230 stenger vi dørene, og setter kursen for Cat.

 

Påmelding til post@osloshibaridojo.no eller her

Undervisningen starter torsdag 10. oktober

Vi starter med fast, ukentlig undervisning i dojoen fra førstkommende torsdag, 10.10, kl. 1800. Undervisningen varer to timer, og dørene åpner kl. 1730. Denne første treningen er gratis for alle. Info om priser for medlemskap og trening i dojoen, under fanen Medlemskap.

 

Ta med egne rep, om dere har, eller gi beskjed så vi kan sørge for tilstrekkelig med utlånsrep i starten. Det er en forutsetning for undervisningen at man har egne rep av jute, hamp eller lin, og egen modell å binde på. Det er dessverre ikke anledning til å komme alene på treningene. Det er mulighet til å skifte til egnet tøy for shibaritrening på stedet.

 

Pga. begrensninger i antall plasser så ønsker vi påmelding til post@osloshibaridojo.no innen tirsdag 8.10. kl. 18. Blir det fulltegnet setter vi opp et ekstra parti fra kl. 2015.

 

Har dere ikke vært i dojoen før, gi beskjed i mailen så sender vi veibeskrivelse.

 

Og har dere spørsmål så er det bare å ta kontakt :)

 

Vel møtt!

 

Åpen introduksjonskveld

Lørdag 31.8 inviterer vi til den første åpne introkvelden i Oslo Shibari Dojo.
 

Alle som er interesserte i å få vite mer om shibari/ kinbaku er hjertelig velkomne.


Vi vil informere om bakgrunnen for at vi har startet dojoen, hvem vi er, hva vi underviser i og hvordan vi legger opp undervisning og aktiviteter fremover. Vi vil også demonstrere forskjellige elementer innen shibari/ kinbaku. Det kreves ingen forkunnskaper.


Introduksjonen starter kl. 18, varer ca halvannen time og er helt gratis.

Det blir anledning til å binde underveis, og vi har noe rep til utlån for de som ikke har selv.
Etter introduksjonen blir dojoen åpen så man kan fortsette å binde utover kvelden.

 

Dojoen ligger 15 min nordover fra Oslo S, lett tilgjengelig med lokaltog, og god parkering for bil.
Veibeskrivelse fås ved bekreftet påmelding.

 

Påmelding og spørsmål kan sendes til post at osloshibaridojo.no.

 

Velkommen til en sosial og hyggelig shibariaften :)

bottom of page