top of page

Om dojoen

I Oslo Shibari Dojo underviser vi i japansk shibari/ kinbaku, som en del av Yukinaga Shibari Do-Kai.

Kort fortalt handler det om å finne nytelsen i å binde sin partner med rep, og på den måten oppnå en non-verbal kommunikasjon. Japansk shibari/ kinbaku gir stor glede både for den som binder og den som blir bundet.

 

Undervisning

Det er undervisning for medlemmer hver onsdag og torsdag, kl. 1730-2130 fra september til mai.

På onsdager er det undervisning for nybegynnere og litt øvede. På torsdager er det undervisning for viderekommende.

 

Undervisningen er delt i partier tilpasset det nivået den enkelte er på. Partiene opprettholdes i minst tre måneder av gangen. Dette gir gode læringsforhold, og det er alltid en hyggelig atmosfære med et utfordrende og variert program.

 

Det er anledning til å starte når som helst i løpet av sesongen, forutsatt at det er ledig plass. Det er en fordel om man har deltatt på Basic Shibari workshop i dojoen først.

 

Vi arrangerer også åpen dojo med introduksjon, og for mange vil det å delta der gi svar på om dojoundervisning er veien å gå for dem. Både undervisning, introduksjon og andre arrangementer finner man i kalenderen. (Åpen dojo er fortsatt utelukket pga. covid)

 

Vi arrangerer regelmessig workshops med varierende temaer og vanskelighetsgrad, og tilbyr i tillegg privatundervisning.

 

Dojoen er lys og trivelig, har gode parkeringsmuligheter og ligger nær offentlig kommunikasjon. Det er dusj og toalett tilgjengelig, og gode muligheter til å skifte til egnet tøy for shibaritrening.Har dere ikke vært i dojoen før, gi beskjed ved påmelding så sender vi veibeskrivelse.

 

Vi underviser kun par (rigger/modell). Det er dessverre ikke anledning til å komme alene på undervisning, og man kan heller ikke være til stede ved undervisning som tilskuer. Unntatt fra dette er Åpen dojo, der alle kan komme, og der er det også god anledning til å treffe noen å utforske shibari sammen med.

 

For alles trivsel og sikkerhet har dojoen også egne regler.

Instruktører

Undervisningen ledes alltid av høyt graderte og godkjente instruktører, både riggere og modeller, med lang erfaring. Som en av dojoene innen Yukinaga Shibari Do-Kai 雪長縛り道会 blir instruktørene testet og gradert regelmessig. Kunnskap tilføres og vedlikeholdes gjennom omfattende trening sammen med Yukinaga Max Sensei og Tina i Copenhagen Shibari Dojo. 

 

Rep

Det er en forutsetning for undervisningen at medlemmene har egne rep av jute eller hamp. Vi har rep for salg til medlemmer, og til deltagere på workshop og privatundervisning. Generelt anbefaler vi å anskaffe gode rep allerede fra starten, og vi er gjerne behjelpelige med informasjon dersom man ønsker å anskaffe rep før man kommer til undervisning.

Vi svarer gjerne på spørsmål. Ta kontakt her, eller sende oss en mail.

 

Velkommen!

 

Undervisning
Instruktører
Rep
bottom of page