top of page

Personvernerklæring

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen, datamaskin- og tilkoblingsinformasjon og andre data som følger av utveksling av informasjon over Internett. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert svartid på sider, besøkstid på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å forlate siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-postadresse, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil dersom slikt oppgis.

Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, samler vi som en del av prosessen inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke årsakene som er angitt nedenfor.

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

1. Å tilby og betjene tjenestene

2. Å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte

3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte varsler og salgsfremmende meldinger

4. Å lage aggregerte statistiske data og annen samlet og/eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester

5. For å overholde gjeldende lover og regler.

Vår webside blir publisert via Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss presentere tjenestene våre for deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om tjenestene våre, for å feilsøke problemer med besøket ditt på nettstedet vårt, for å løse en tvist, for å samle inn avgifter eller utestående betaling, for å undersøke dine meninger gjennom spørreundersøkelser, for å sende oppdateringer om tjenestetilbudet vårt, eller om nødvendig for å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å tilrettelegge for forskjellige tjenester som tilbys. Nettstedet skal fungere uten at nettleseren din lagrer disse informasjonskapslene, og du står fritt til å avslå slik lagring ved å endre innstillinger i din nettleser eller ved bruk av egnede tredjepartsapplikasjoner.

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på post (at) osloshibaridojo.no eller sende oss en brevdue.

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så les den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den.

Hvis du vil få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, er du velkommen til å kontakte oss på post (at) osloshibaridojo.no.

bottom of page